Vilka ljuvliga dagar! Juni är min absoluta favoritmånad. Allt är så grönt och fint och det är ljust i princip dygnet runt.
Tänk att sallader är så mycket godare på sommaren. Just räksallad är en riktig favorit.
Räksallad
2 personer
500 g räkor med skal, ca 175 g skalade
1 avokado
1 tomat
2 hårdkokta ägg
75 g romansallad
100 g sojabönor, tinade
Dill
Servering
Rhode Island-sås, se recept nedan
GÖR SÅ HÄR: Tina sojabönorna i hett vatten. Skala räkorna. Kärna ur och tärna avokadon. Skär tomaten i bitar. Skala och dela äggen. Lägg upp sallad, avokado, tomater, sojabönor, räkor, och toppa med ägg och dill. Servera med Rhode Island-sås.
Rhode Island-dressing
4 msk majonnäs
1 msk chilisås
1-2 tsk Worchestershiresås
2 msk turkisk yoghurt (Arla)
Salt och peppar
GÖR SÅ HÄR: Blanda alla ingredienser till dressingen.