Den här efterrätten kan jag verkligen rekommendera. Gott med blandningen av sött och surt. Receptet kommer från Coop.
Vit chokladmousse med passionsfrukt och maränger
4 portioner
1 dl vispgrädde
100 g vit choklad
1 dl turkisk yoghurt
4 passionsfrukter
12 krossade maränger
Vispa grädden. Bryt chokladen i bitar och smält den i vattenbad eller på låg effekt i mikron. Var försiktig, vit choklad tål inte hög temperatur. Rör ner choklad och yoghurt i grädden. Fördela moussen i fyra glas eller portionsskålar. Låt moussen stelna i kylskåp minst 1 timme. Dela passionsfrukterna, gröp ur kärnorna och med en sked. Garnera moussen med frukt och marängkross vid servering.
Kul att ha snubblat över din blogg, mycket inspirerande och fina bilder. =) Hoppas er valborg varit fin.
Mvh Hanna (Kiron och Tirils mamma)
Tack Fangoria! Kul att du hittade hit, så jag fick möjlighet att kolla in dina bloggar 🙂