Tänk vad vädret kan slå om. Helt plötsligt känns det som höst. Här kommer i alla fall ett gott grillrecept med kassler.
4 personer
5 hg kassler
4 nektariner
5 msk olivolja
1/2 msk rosmarin
1/2 dl balsamvinäger
Grovmalen svartpeppar
Potatissallad
6 hg potatis
1/2 finstrimlad purjo
Lättcremefraiche/turkisk yoghurt
Koka potatisen. Skär i skivor och lägg i en skål. Blanda ner purjo och vänd ner turkisk yoghurt, så att det blir krämigt. Smaka av med salt och peppar. Skär nektarinerna i klyftor/skivor. Pensla dem med olja och grilla/stek någon minut på varje sida. Lägg ner i balsamvinägern. Strö över rosmarinen. Pensla kasslern med olja och grilla/stek någon minut på varje sida.
Kan intyga, det var verkligen gott.
Nektarinerna satte piff.
vi gillade det båda två.
Kram