Två år och med en vilja av stål

Två år går snabbt. Nästa fredag fyller vår lilla bebis två år. Två år. Kan inte fatta att tiden gått så snabbt. Och jag har fortfarande inte lyckats göra klart Millys första album. Känner att det är hög tid för det nu innan det blir svårt att komma ihåg allt. Har gjort små anteckningar här och där som jag bara måste hitta åt och sammanställa.

Milly snart två år.

Milly har blivit en liten person nu. Och med temperament dessutom. Tjurig så in i norden när hon inte får som hon vill, men det är det fler av på förskolan så hon får nog sin beskärda del hon också. Gissar att det kanske är fler med sladdisar som håller med om att de får lika mycket uppmärksamhet som barn utan syskon eftersom alla i familjen lyfter, hjälper till och skämmer bort de små. Se bara här stilen hon har när hon äter.

Orden har börjat bubbla ur munnen och Milly blir överlycklig när vi förstår vad hon säger. Det är mycket nej istället för inte, ”Nej mjölk” och ”Nej sova” och om allt som är hennes säger hon Millys. På förskolan har hon lärt sig att ta på sig jackan själv och det är hon sjukt stolt över.

Lämna en kommentar