Smokey beans med tomat och lök

När det är sommar och sol blir jag sugen på lite annan mat än vanligt. Det ska vara lätt, fräscht och gärna färgstarkt. Idag testade vi ICA:s Smokey beans med tomat och lök och det var riktigt, riktigt gott! Det kan jag verkligen rekommendera om du gillar rökiga smaker.

 photo DSC00053_zps1b226d8f.jpg photo DSC00054_zps654323f0.jpg photo DSC00055_zpsd13249d8.jpg photo DSC00056_zpsaa464790.jpg

Smokey beans med tomat och lök

4 personer
1 förpackning kidneybönor, à 400 g
4 tomater
1 purjo
1 vitlöksklyfta
1 dl grillsås hickory

Till servering
Någon smaksatt tjock korv
Sallad
Turkisk yoghurt

Skölj bönorna och låt de rinna av.Dela tomaterna i halvor och krama ur kärnorna. Skär tomatköttet i tärningar. Ansa och strimla purjolöken. Skala och hacka vitlöken. Blanda alla ingredienserna med grillsåsen. Servera med grillad eller stekt korv, sallad och turkisk yoghurt.

Lämna en kommentar